Szolgáltatásaink

A Diesel Service az Európában legelterjedtebb befecskendező rendszerek diagnosztizálását, javítását, illetve felújítását vállalja.

Egyaránt foglalkozunk mezőgazdasági gépek, teherautók és személyautók adagolóinak szervizelésével. Teljes szét- és összeszerelés, tisztítás, tömítések cseréje, próbapadi ellenőrzés, beállitása. A szakszerű javítást rövid határidővel vállaljuk.

 


Az adagolójavítás munkamenete:
  1. Bosch-common-railA hiba felméréséhez szétszereljük az adagolót, ezt követően beazonosítjuk a sérült alkatrészeket. (Egyszerű tömítéskészlet-cserénél is szét kell szedni az adagolót, mert a sérült adagoló-alkatrész tönkreteheti az adagolópadot.)
  2. A hibafelmérés után előzetes árkalkulációt készítünk, és értesítjük a megrendelőt a várható javítási, illetve anyagköltségről. Az árajánlatunk elfogadása és a megrendelő visszajelzése után megjavítjuk a dieseladagolót.
  3. A dieseladagolót a kért címre postázzuk.

Szervizünk telefonos szakmai segítséget is nyújt. A hibakód ismeretében beazonosítjuk az adagoló hibáját, illetve szükség esetén azt is elmagyarázzuk, hogy hogyan kell az adagolót leszerelni.

Gyakran keresnek meg bennünket az ország egész területéről a dieseltechnológia használatával kapcsolatos apró hibákkal és észrevételekkel.

Ezek sokszor egyszerűen orvosolhatók, lehetőségeinkhez mérten tanácsokkal segítünk a hibaelhárításban.

 


Alkatrészek kis- és nagykereskedelme:
  • soros és rotációs adagoló szivattyúkproducts
  • Common Rail rendszerű magasnyomású adagolók
  • mechanikus, elektromágneses és piezoelektromos üzemanyagporlasztók
  • csapos porlasztó és nyílásos porlasztóelem
  • BOSCH, DELPHI, üzemanyagszűrők
  • különböző márkájú adagolószivattyú pótalkatrészek
  • specifikus összekötő anyagok, üzemanyagadagolók