Servicii

Diesel Service se ocupă cu diagnosticarea, reparația și recondiționarea celor mai răspândite și cunoscute injectoare din Europa.

Totodată oferim servicii de reparație ale injectoarelor utilajelor agricole, camioanelor și nu în ultimul rând ale mașinilor personale. Când vine vorba despre injectoare, noi ne ocupăm de ele într-o manieră completă: de la dezasamblare la reasamblare, curățare, schimbarea garniturilor, testarea lor pe banc de probă la presiune înaltă, mai efectuăm chiar și setarea lor pentru o funcționare optimă. Serviciile enumerate mai sus sunt efectuate prompt, într-o perioadă scurtă, respectând întotdeauna termenul de predare stabilit.

 


Pașii procesului de reparație ale injectoarelor:
  1. Bosch-common-railPentru o diagnosticare optimă, primul pas al procesului de reparație este dezasamblarea completă ale injectoarelor, urmând de identificarea elementelor defecte. Din păcate injectoare trebuie dezasamblate complet și în cazul unui schimb simplu de garnituri, din cauză că o defecțiune mai mare ar putea produce pagube mari în momentul testării lor pe bancul de probă.
  2. După identificarea defecțiunilor, facem un calcul estimativ ale costurilor reparației, iar după confirmarea începerii procesului de reparație de către client, începem service-ul efectiv.
  3. După terminarea reparațiilor, înapoiăm injectoarele recondiționate clientului personal, sau chiar și prin poștă sau curier rapid.

Service-ul nostru oferă asistență și indicații prin telefon, în măsura în care clientul își asumă riscul unei astfel de reparații.

După comunicarea codului de eroare prin telefon, identificăm problema, și ajutăm clientul prin indicații să-și demonteze singur injectoarele care trebuie să ajungă la noi.

De foarte multe ori ne contactează alte service-uri sau persoane fizice din toată țara cu întrebări legate de probleme tehnologice ale injectoarelor diesel, observații sau chiar și sfaturi, foarte binevenite de altfel.

 


Comercializarea pieselor, elementelor necesare reparațiilor injectoarelor, sau chiar și a motoarelor diesel:
  • productsinjectoare seriale sau rotative
  • injectoare de înaltă presiune bazate pe tehnologia Common Rail
  • injectoare mecanice, electromagnetice și piezoelectrice
  • injectoare cu robineți și deschizături
  • filtre de combustibil BOSCH, DELPHI
  • elemente și piese de schimb pentru injectoare de mărci diferite
  • diferite piese și materiale de legătură între injectoare